Varemerke under arbeid

I samarbeid med Ferskvann (reklamebyrå) har vi nå et varemerke vi skal jobbe videre med. Kveik Yeastery er varemerket, og et spennende navn.


Navnet inneholder ordet Kveik som er selve essensen av vårt produkt, og som vil bli viktigere og viktigere som tiden går. Det er vi som er Kveik. Yeastery er et ord som ikke finnes pr i dag, og vi bringer et nytt uttrykk til torgs. Det inneholder ordet "yeast" som forklarer hva vi produserer, og det inneholder også "ery" som gir assosiasjoner til craft i samme grad som eksempelvis "bakery".


Ferskvann vil nå utarbeide 3 logoforslag som vi skal jobbe videre med til vi kommer frem til den logoen vi mener er riktig for oss i form av det avtrykket vi ønsker å sette i markedet.


Vi vil raskt endre vårt navn i Brønnøysundregisteret (offentlig register) til Kveik Yeastery AS for å sikre oss begge navn. Etter at logo er utarbeidet vil vi søke Patentrådet om varemerking av logo.


Domenet kveik.com er opptatt pr i dag, men det er tilsalgs for kr 30.000,-. For ikke å risikere at andre tar domenet kommer vi til å akseptere prisen da det på sikt vil ha en stor verdi for selskapet.


//Øystein

6 visninger0 kommentarer

All informasjon på denne siden er konfidensiell og skal ikke deles uten godkjenning