Road trip til Vestland

I går reiste vi over Hardangervidda med kursen rettet mot Odda. Formålet med turen er å besøke kveikbøndene og dokumentere deres historie. Vi tar også filmopptak som skal settes sammen til en reklamefilm.

Vi kom ikke helt til Kinsarvik som planlagt i går, og valgte å overnatte på Hardangervidda. Det var gode brøytekanter og vinterfølelsen kom raskt tilbake, men vi hadde heldigvis en varm bobil å sove i.


På tur til Odda var vi innom Hardanger Handbryggeri, og der anbefalte de oss å ta kontakt med Joar Førde. Joar er sammen med Lothepus kjent fra TV2 serien Fjorden Cowboys. Joar kunne fortelle oss at han har en kveik som foreløpig ikke er registrert noe sted, og besøket endte med at vi nå har tilgang på en kveik som ingen andre har!

Vi reiste videre til Reidar Eitrheim og fikk gode historier, bilder og film, og vi fikk også smake på hans eget unike øl brygget på egen kveik. Nå sitter vi på fergen fra Utne til Kinsarvik. I morgen går ferden videre til Lærdal og Hornindal hvor vi skal besøke flere kveikbønder.
Vi hilser fra det flotte Vestland!


Mvh,

Øystein og Arne


19 visninger0 kommentarer

All informasjon på denne siden er konfidensiell og skal ikke deles uten godkjenning